Nem kell tovább fázni! Szerdán indul a távfűtés Pécsen

2022. szeptember 26. 12:55 2022. szept. 26. 12:55

"Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy szeptember 28-án, szerdán, tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint várható kedvezőtlen időjárásra, elindítjuk a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek." - írja friss közleményében a Pétáv.

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi az időjárás változásait, ha napközben nem indokolt a fűtés, a fűtési berendezések automatikusan leállnak. A lakók saját maguk is, igényeik szerint tudják szabályozni lakásuk belső hőmérsékletét a radiátorszelepek használatával.

A lakóközösségeknek arra is lehetőségük van, hogy egyedileg rendelkezzenek a fűtésszolgáltatás igénybevételéről, a lakóközösség képviselője – a lakók többségének igénye alapján - jelentheti be ügyfélszolgálatunkon a szolgáltatásra vonatkozó igényeket.

"Kérjük ügyfeleinket, hogy a fűtési rendszer levegősödésének elkerülése érdekében a fűtés beindulásáig tartsák nyitott állásban a radiátorszelepeket." - áll a táraság közleményében.