Páva Zsolt szerint Pécs tisztelgett az 56-os forradalmat LEVERŐ HŐSÖK előtt - frissítve!

2018. november 6. 10:07 2018. nov. 6. 10:07

Végül is ide vezényelték azokat a fiatal orosz katonákat, messze az otthonuktól, hogy leverjenek egy forradalmat, amihez semmi közük sem volt, az életüket adják valaki másnak a hazájáért. Értjük mi.

Hogy ne a sötétben tapogatózzunk: ez a poszt jelent meg Páva Zsolt Facebook-oldalán:

Aki tovább ment, mint Orbán Viktor Putyinnal, vagy már félig Putyinban valaha: szerinte Pécs egyenesen tisztelgett az 56-os forradalmat leverő hősök előtt.

Kicsit izgulunk, hogy Putyin urunk örömében nehogy egy extra atomerőművet is adjon Pécsnek a tervezett atomtemető mellé, annyira meghatódjon Páva Zsolt végtelen jóságán és empátiáján.

Két lehetőség van. Az egyik, hogy Páva Zsolt tényleg, de tényleg nagyon együtt érez azokkal az orosz katonákkal, akiket ide vezényeltek, hogy leverjék egy kis ország nagy forradalmát, és az életüket adták érte, pedig hát aztán tényleg semmi közük nem volt ehhez az egészhez.

A másik, hogy egyszerű elszólás-elírás volt a poszt, ebben az esetben Freudot kellene megkérdezni, mit gondol erről az egészről.

Az elírás mellett szól, hogy a posztot kétségbeesve elkezdték kijavítani, több-kevesebb sikerrel:

Végül aztán csak sikerült, igaz, a szerkesztési előzményekben így is látszik minden:

Frissítés: takarítják a kommentszekciót?

A poszthoz számos komment érkezett, és nem a vállon veregetős fajtából. Volt, aki szóvá tette, hogy szerinte töröltek a hozzászólásokból: