Pécs Jövője Frakciószövetség: Csizmadia kérdez, ahelyett, hogy szemlesütve visszavonulna

2024. március 22. 14:34 2024. márc. 22. 14:34

A súlyos közpénzmilliárdokat elégető nemzeti konzultációk után pécsi konzultációra készül a Fidesz és Csizmadia Péter. Azt mondják, a pécsiek véleményét kérik ki fontos ügyekben - írja sajtóközleményében a Pécs Jövője Frakciószövetség.

A sajtóközleményt változtatások nélkül közöljük: 

A pécsi Fidesznek tíz éve volt rá, hogy a semmittevés és a csőd helyett fejlesszék a várost, hogy NER oligarchái és a pártközpont helyett a pécsiek véleményét kérjék ki.

Nem sikerült.

A pécsi Fidesznek és Csizmadia Péternek volt majdnem öt éve arra, hogy az ocsmány propaganda kártevése és a folyamatos rombolás helyett a pécsiekkel és velünk együtt építsen egy szebb, élhetőbb Pécset.

Ez sem sikerült.

Csizmadia Péter még ezután is végigcsinálhatta volna méltósággal a választási kampányt.

Ez sem sikerült. Helyette az alábbi, megdöbbentő és súlyosan kirekesztő mondat hagyta el a száját:

„Nemzetárulókkal nemzeti ünnepen mi nem ünneplünk együtt.”

Mind emlékszünk arra, hogy az ehhez hasonló gyűlöletkeltő, kiközösítő mondatokat a történelem milyen sötét és pusztító időszakai követték.

Csizmadia Péter ezzel a mi szemünkben, gondolkodó és demokrata pécsiek szemében felállította a politikai öngyilkosság gyorsasági világrekordját.

Ügyvéd úr, ezek után nincs mit kérdeznie a pécsiektől, hoznak ők döntést maguktól is a választásokon. Bőven elég, ha bocsánatot kér tőlük, és végre távozik a pécsi közéletből.

Pécs Jövője Frakciószövetség