Új jegytípusokat vezetnek be augusztustól a Hullámfürdőben

2020. július 30. 16:32 2020. júl. 30. 16:32

A pécsi önkormányzat közleménye szerint a augusztus elsejétől az igényekhez igazítva új jegytípusokat vezet be a PSN Zrt. a Hullámfürdőben. Szombattól családi, csoportos és kombinált belépőjegy is lesz a fürdőben.

A pécsi önkormányzat július 30-ai, csütörtöki közleményében jelezte, hogy bővül a Hullámfürdőben elérhető jegytípusok palettája. 

Eddig ugyanis nem volt a közlemény szerint családi belépő nem volt elérhető a fürdőben, így a családoknak külön felnőtt és gyermekjegyeket kellett venniük. Augusztus elsejétől, szombattól azonban már egy kedvezményes jegytíput vezet be a fürdőt üzemeltető PSN Zrt., két felnőtt és egy gyermek esetében az eddigi 2560 forintos jegyár 2300 forintba kerül csak. A nagyobb családoknak is jár a kedvezmény, hiszen minden további gyermek fejenként 500 forintért, az eredeti gyermekjegynél kedvezőbb áron mehet be a strandra.

Augusztus elsejétől csoportos jegyvásárlásra is lesz lehetőség, 10 fő felett 15 százalékos kedvezményt biztosítanak a belépő árából. A kedvezmény egyformán vonatkozik a normál felnőtt, a kedvezményes felnőtt és a gyermekjegyekre is.

Szombattól külön lehet majd az uszodába, és külön a strandra szóló jegyeket váltani, mindkét új jegytípusnál a felnőtt belépő ára egységesen 1000 forint lesz. Aki mindkét szolgáltatást igénybe venné, az 1700 forintért válthat kombinált jegyet. A lépés célja a közlemény szerint elsősorban az, hogy biztosítsa a benti, fedett medencékben a zavartalan úszást és úszásoktatást.

 

Címlapkép: psnzrt.hu

Forrás: Pécsi STOP