Van egy jó pécsi szlogened?

2022. január 26. 10:18 2022. jan. 26. 10:18

Az itt élők, itt tanulók, ide látogatók kreatív energiáit is szeretné kiaknázni a város önkormányzata Pécs arculatának kialakításakor. Szlogenpályázatot hirdetünk, ahol a cél, hogy együtt, közösen mutassuk meg, mit jelent nekünk Pécs - közölte lapunkkal a pécsi önkormányzat.

A pécsi önkormányzat Gazdaságfejlesztési Főosztálya 2021. januárjában Pécsett és országosan reprezentatív kutatást végzett Pécsre, mint márkára vonatkozóan. A kutatás eredménye képezi az alapját az új városmárkának és annak az új, átfogó arculatnak, amely hűen tükrözi majd Pécs értékeit és egyediségét úgy az itt élők, mint a turisták és a befektetők felé - közölték.

Ebbe a munkába most szeretnénk bevonni mindenkit, aki Pécsett él, vagy itt tanul, és fontos neki a város. Annak érdekében, hogy a pécsiek kreativitása is kellő hangsúlyt kapjon a közös munkában, Pécs önkormányzata pályázatot hirdet az új városi szlogen megalkotására.

 

 

"Önkormányzatunk a pályázóktól olyan szlogenjavaslatokat vár, amelyek egyedi módon tükrözik Pécs különleges értékeit, legyen szó természeti kincsekről, épített környezetről, kulturális örökségről, vagy éppen egyedi hangulatról."

"A pályázók fejenként egy javaslattal élhetnek, amelyet online formában, adatlap kitöltésével küldhetnek be. Semmiképpen nem mondtunk volna le a talán legkreatívabb korosztály ötleteiről sem, ezért a fiatalabbaknak is megteremtettük a részvétel lehetőségét - amennyiben a pályázó 16 év alatti, szülői hozzájárulás is szükséges a részvételhez" - tették hozzá.

 

A pályázat részletei az alábbi aloldalon elérhetők:

 

pecs.hu/szlogenpalyazat/

 

Mutassuk meg együtt a világnak, milyen kreatív energiák rejlenek a pécsiekben!

 

 

Forrás: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata