VÉGRE: a Fidesz szerint Péterffy is betelepítené a migránsokat

2019. szeptember 20. 14:51 2019. szept. 20. 14:51

Mikor azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, bebizonyosodik, hogy van. Halász János Fidesz-szóvivő pénteken azzal állt ki a nagyérdemű elé, hogy az októberi önkormányzati választásnak azért is különösen nagy a tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat, ez alól pedig Péterffy Attila pécsi független aspiráns sem kivétel.

Halász pár napja már elsütötte, hogy az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre, de nincs az a rakott szekér, amire nem fér alapon ma az MTI híradása szerint a teljes ellenzéket bevándorláspártinak nevezte. Szerinte az, aki nem a kormányoldalon áll, Gyurcsányékkal az élen itthon és Brüsszelben is kiszolgálják a bevándorláspárti erőket.

"A magyar emberek akaratával szembemenve lebontanák a kerítést, kiiktatnák a magyar határvédelmet, elfogadnák a betelepítési kvótát, és rábólintanának arra, hogy a magyar városokba is szétosszanak migránsokat"

- fogalmazott, majd. hozzátette: ez Európa számos országában már megtörtént, a bevándorláspárti polgármesterek "önként szabadították rá" saját településeikre a migránsokat, nem törődve a helyi lakosok nyugalmával és biztonságával.

- A bevándorláspárti ellenzék polgármesterjelöltjei is ezt tennék Magyarországon: a fővárosban Karácsony Gergely, Szegeden Botka László, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, továbbá

Szombathely, Pécs, Salgótarján és a többi város ellenzéki polgármesterjelöltjei is betelepítenék a migránsokat

- mondta Halász János, hangsúlyozva: "október 13-án erről is döntünk".

Komolyan, hát ehhez mit lehet hozzáfűzni. Vagy kell-e még bármit is hozzáfűzni?

Forrás: Pécsi STOP