Zebra-ügy: A fideszesek hazug lejáratókampányba kezdtek, Péterffyék most helyretették őket

2024. március 18. 16:04 2024. márc. 18. 16:04

Péterffy Attila, Pécs polgármestere Facebook bejegyzésben arra világít rá, hogy a közlekedésbiztonság javítása nem csupán pénzkérdés, hanem komplex tervezést és tájékoztatást igényel. A videóban bemutatott példa segítségével a polgármester részletesen kifejti, hogy a biztonságosabb gyalogátkelők kialakítása során milyen tényezőket kell figyelembe venni, és ezek milyen költségekkel járnak.

A bejegyzés hangsúlyozza, hogy a városvezetés elkötelezett a gyalogosok biztonságának növelése mellett, és hogy a félreinformálás ellenére is folytatni fogják a szükséges fejlesztéseket. Péterffy Attila arra ösztönzi a lakosságot, hogy tájékozódjanak megbízható forrásokból, és ne dőljenek be a politikai manipulációnak.

Ez a kommunikációs lépés Péterffy Attila részéről nemcsak a városi infrastruktúra fejlesztésének fontosságát hangsúlyozza, hanem azt is, hogy a politikai vita helyett a tényeken és a valós szükségleteken kellene a hangsúlyt fektetni. A polgármester üzenete egyértelmű: a biztonságos közlekedés mindenki érdeke, és ennek érdekében a városvezetés kész minden szükséges lépést megtenni.

 

Lejáratókampány pécsi Fidesz módra

 

A helyi fideszes propaganda számtalan cikkben próbálta megtéveszteni zebra-ügyben a pécsieket. De nem csak "hírportálok", még a pécsi fideszes háttéremberek által üzemeltetett Facebook troll-oldal is olyan keményen pörgött rá az álhírgyártásra, hogy azt maga Rogán Antal is megirigyelné. 

 

 

Kérjük olvasóinkat vigyázzanak a fideszes hazugságokkal, tájékozódjanak több forrásból.