Lejárt a megbízott edző mandátuma, új edző érkezett a PMFC kispadjára

2023. november 22. 14:27 2023. nov. 22. 14:27

A pro-licences szakvezető, Kulcsár Árpád vette át a PMFC vezetőedzői feladatait. A megbízott edző, Németh Zsolt továbbra is a pécsi gárdánál dolgozik. A PMFC-nél több évtizede tevékenykedő Kulcsár a hátra lévő három bajnoki mérkőzésen már a kispadon lesz vezetőedzőként.

A PMFC NB II-es labdarúgócsapatát a november 21-től Kulcsár Árpád irányítja, aki eddig klubunk utánpótlás szakmai igazgatói feladatait látta el. A 49 esztendős, pro-licences diplomával is rendelkező trénerünk számtalan szállal kötődik Pécshez, így a PMFC-hez is, amelyet játékosként 2001 januárjától 2009 nyaráig erősített – írja weboldalán a PMFC.

A korábbi gólerős balszélső ez alatt 190 bajnokin lépett pályára, s tagja volt a 2002/03-as szezon végén az NB I-be jutó együttesnek. Később edzőként tért vissza, megbízott szakvezetőként az élvonalban, illetve az NB II-ben is vezette már a piros-feketéket, így számára nem ismeretlen a feladatkör, és a pécsi kispad sem.

A PMFC-re az idei esztendőben még három bajnoki mérkőzés vár a Merkantil Bank Ligában. November 26-án a Budafoki MTE-t fogadjuk hazai pályán, december 3-án a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként játszunk, míg december 10-én a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában zárjuk a 2023-as évet. Tudtuk meg a PMFC internetes oldaláról.

 

Szerző: Szabó Ferenc