A pécsi Nemes Balázs lehet a Momentum új elnöke?

2021. október 12. 12:22 2021. okt. 12. 12:22

Amint arról a Pécsi STOP is hírt adott vasárnap este a Momentum 80 fős küldöttgyűlésének több mint 70 százaléka megszavazta Fekete-Győr András leváltását, aki ennek hatására be is nyújtotta a lemondását. Mint megírtuk a pártot most Orosz Anna irányítja, egészen a novemberi tisztújításig. 

 A 444 a Momentum háza táján történtek kapcsán most azt írja, hogy Orosz Anna mellett lehetséges induló Soproni Tamás VI. kerületi polgármester, illetve Nemes Balázs a párt pécsi elnöke is. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Nemes Balázs az előválasztáson Mellár Tamással vívta meg a csatáját a Baranya 1-es választókerületben, a 29 éves momentumos - aki sokáig a párt szóvivője volt, jelenleg pedig annak pécsi elnöke, illetve az önkormányzat innovációs biztosa - azonban alulmaradt a küzdelemben. 

Fekete-Győr András leváltása feltehetően azért is volt szükségszerű, mert miniszterelnök-jelöltként alul teljesített az előválasztáson, ez pedig már csak azért is lehetett nagy csalódás, mert a momentumos képviselő-jelöltek egyébként jó eredményeket értek el. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Nemes Balázs közzé is tette, mely momentumos képviselők nyertek az előválasztáson: 

 

Címlapkép: Nemes Balázs, Facebook