Karácsony Gergely: "Megtámadták az előválasztást - még többen, még elszántabban vágunk vissza"

2021. szeptember 18. 19:27 2021. szept. 18. 19:27

Amint azt a Pécsi STOP is megírta ma vette kezdetét az ellenzéki előválasztás, melynek során egészen szeptember 26-ig adhatjuk le a voksainkat. A tét nem kicsi, hiszen az előválasztás második fordulójából kerül majd ki az a miniszterelnök-jelölt, aki kihívója lehet Orbán Viktornak 2022-ben. 

Az előválasztás rendszere azonban még délelőtt egyszer csak váratlanul megbénult, s bár kezdetben nem gyanakodtak kívülről érkező hekkertámadásra, mert az oldal alapvetően is hatalmas terhelésnek volt kitéve, hiszen rengeteg próbálták meg leadnia  voksukat, később kiderült, hogy valóban ismeretlen eredetű tömeges terhelés érte az előválasztás háttérrendszerét. "Nem sima túlterhelés vagy jól ismert támadási formák, hanem egy összetettebb, több lépcsőből álló visszaélés történhetett." - közölte Országos Előválasztási Bizottság. 

A problémát nem is tudták az ígért két óra alatt kiküszöbölni, így nem sokkal később megjelent egy közlemény, mely tudatta, az előválasztás hétfőn reggel folytatódik tovább. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Az ügy kapcsán megszólalt Karácsony Gergely is, akinek a közleményét változtatás nélkül közöljük: 

"Megtámadták az előválasztást, valakik meg akarnak akadályozni bennünket abban, hogy éljünk demokratikus jogainkkal. Tudjuk, kik azok, akik 11 éve rombolják a demokráciát, fosztanak meg a jogainktól és herdálják el ennek az országnak a jövőjét. Ha Orbánék most azt hiszik, meghátrálunk, vagy csak lelassulunk, hát nagyot tévednek. Még többen és még elszántabbak leszünk - ez a méltó válasz erre az aljas támadásra.

Arra kérlek, mindenképpen szavazz az előválasztáson, és győzd meg 3 ismerősödet is!

Hétfőtől újraindul az előválasztás és újraindítjuk Magyarországon a demokráciát is. A változás elkezdődött és semmiféle hekkertámadás nem állíthatja meg. Számítok rád, számíthatsz rám.

Karácsony Gergely

Magyarország miniszterelnök-jelöltje"

Címlapkép: Karácsony Gergely, Facebook