Magyar Péter: mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt

2024. március 3. 11:38 2024. márc. 3. 11:38

Az idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét. Mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisok! – írta legfrissebb bejegyzésében Varga Judit korábbi férje, aki a kegyelmi-botrányban történt lemondások óta a közvélemény felé fordult.

Arra kéri követőit, hogy viseljenek kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók és mutassák meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból.

Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy „habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr” – fogalmaz Magyar Péter.


 

A NER-ből kiugró jogász, a Diákhitel Központ egykori vezetője korábban azt is bejelentette, hogy egy új párt létrehozásán munkálkodik, a Telexnek pedig elmondta , hogy több ellenzéki párt is kereste az elmúlt hetekben. Akkori bejegyzésében úgy fogalmazott, itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzon egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni.