Orbán Gáspár és apja megvédik Magyarországot

2021. november 10. 13:43 2021. nov. 10. 13:43

A látszat csal: a fotó, amelyet Aradszki András képviselő a Facebookon megosztott a nyilvánossággal, nem Orbán Viktorról és fiáról, Orbán Gáspárról szól. Ez a fénykép, valamint a hozzá tartozó bejegyzés Aradszki képviselő vallomása, ha úgy tetszik, hűségesküje. Azt kívánja bizonyítani, hogy a honatya rajongásig szereti Orbán Viktort. Rá mindig lehet számítani, bármikor képes megdicsérni a főnököt, ha kell, a fiát is, de Orbán Viktort minden előtt.

Megbízható oszlopa a NER-nek Aradszki képviselő, olyan katonája a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek, aki, ha támad az ellen, bármikor síkra száll, fényezi a főnökét és annak fiát. Nyilván a főnök lányait is megdicsérné, de róluk nem készült katonaruhás fotó, marad Orbán Gáspár, aki szigorú tekintettel, kérlelhetetlen elszántsággal épp a hazát védi. (Ha nem volna világos, Aradszki úr még azt is odaírta a kép fölé, hogy „Orbán Viktor és fia is a haza szolgálatában!” A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Nincsenek kétségeink, Aradszki képviselő soha nem hagyná cserben Orbán Viktort. Az utolsó forintját is odaadná neki, az utolsó csepp vizét is megosztaná a vezérrel, gólhelyzetben átpasszolná neki a labdát, lője be ő a kapuba, tegye föl ő az i-re pontot, legyen övé a dicsőség.

Ez is érdekelhet: Puzsér: Gáspár herceg szexualitása

Különösen most, hogy közeledik a választás, és Orbán Viktor jó szokása szerint felcsúti dácsájában, egyenként fogadja a jelölteket. Nem az érdekli, amit mondanak, annak úgysincs jelentősége, inkább olvasni próbál a vonásaikból. Mert nem az számít, hogy az urak (és az asszonyságok) mit végeztek az elmúlt négy évben, hanem az, hogy lehet-e az illetővel győzni 2022-ben.

Aradszki képviselőnek hivatalosan ugyan nem Orbán, hanem Semjén Zsolt a főnöke, de mindenki tudja, hogy ez csak papíron van így, valójában a miniszterelnök dönt a lehetséges jelöltekről. Hogy kiben motoszkál elegendő hűség, szavazatra váltható hajlandóság a lojalitásra. Aradszki képviselőre – ezt üzeni ezzel a mostani, kissé korainak tűnő hűségnyilatkozattal – mindig lehet számítni. Bármit megtesz, amit kérnek tőle, bármiről hallgat, ha erre van igény, és még az sem kizárt, hogy a Gyurcsány-filmet már háromszor látta.

Orbán Viktor nyugodt lehet: bár mind a 133 bátor embere ennyire megbízható volna, mint Aradszki képviselő! Aki ezzel a fotóval letette a hűségesküt, a labda innentől kezdve Orbán térfelén pattog. Ő dönt, a képviselő úrnak csak az marad, ami a többi 133 bátornak: hogy feszülten figyelje a főnök hüvelykujját. Ha lefelé mozdul a miniszterelnöki hüvelyk, az nem jó. Ha felfelé, akkor van esély az életre.

Ha élet van, minden van. Jólét, jókedv, ami kell. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Forrás: Hírklikk, Szerző: Föld S. Péter 

Címlapkép: Orbán Gáspár, YouTube