Puzsér: Gáspár herceg szexualitása

2021. augusztus 19. 16:09 2021. aug. 19. 16:09

"Szabad-e közéleti diskurzust nyitni a miniszterelnök fiának nemi hajlamáról? Az ellenzéki nyilvánosság jelentős része fel van háborodva Márki-Zay Péternek az Orbán Viktor fiát illető nyilatkozatán. „El a kezekkel a gyermektől!” – kiáltják a hozzátartozók jogait védelmező liberális értelmiségiek. Úgy tesznek, mintha Gáspár herceg kiskorú volna, és nem lenne a maga jogán közéleti szereplő" - írja véleménycikkében Puzsér Róbert.

Nos, jelzem, hogy Orbán Gáspár ugyanolyan nagykorú állampolgár, mint Szájer József, és nem pusztán a magyar közélet befolyásos alakja, de saját karizmatikus egyházat vezet, emellett pedig rendszeresen teszi tiszteletét labdarúgó világbajnokságok és Európa-bajnokságok döntőinek VIP-páholyaiban. Orbán Gáspár nem pusztán a miniszterelnök fia, hanem Magyarország leggazdagabb és legbefolyásosabb családjának reprezentánsa.

Kár volna eltekinteni továbbá attól a körülménytől, hogy e család feje által vezényelt kampány épp aljas retorikával mossa össze a homoszexuálisokat a pedofilokkal, s gyalázza meg magyar állampolgárok százezreinek méltóságát. Márki-Zay Péter nem tett többet, mint felvette a kesztyűt, és rámutatott arra, milyen szennyes képmutatás ez attól az úgynevezett közösségtől, amelyet nemcsak homoszexuálisok melegítenek, de ahol még pedofilok is garázdálkodnak, akik ráadásul a gyermekpornó-kereskedelemtől sem riadnak vissza, amint ezt a kormányzat által hazacsempészett és szabadon bocsátott Kaleta Gábor esete jelzi. Személy szerint úgy vélem, hogy Márki-Zay Péter Magyarország vezetésére pályázó miniszterelnök-jelöltként ezzel a nyilatkozatával túl mélyre ütött, de legalább be merte vinni ezt az ütést, ha már a jól nevelt ellenzéki sajtó nem hajlandó rá. Teljesen mindegy, hogy Gáspár herceg homoszexuális-e vagy sem – ennek egyáltalán nem kéne számítania. Jelzem, hogy ez azért és csakis azért számít, mert Orbán Viktor úgy döntött, hogy számítson. Senki nem kényszerítette, hogy homoszexuálisok ellen uszítson.

A kormányzati lakájmédia úgy lapít, mintha felségsértés volna akár csak cáfolni azt a „szörnyűséget”, amelyről Márki-Zay Péter beszámolt. Emlékszem, hogy a lábhoz szoktatott sajtószolgák mennyivel érdeklődőbbek voltak, amikor Vona Gábor nemi hajlama képezte a közéleti diskurzus tárgyát. Márpedig, ha Márki-Zay Péter igazat szólt, és Gáspár herceg valóban homoszexuális, az sok mindent megmagyaráz. Elsősorban azt, hogy honnan ered az a tömény frusztráció, amelyet a nemzetvezető a fia helyett a magyar társadalom szabadelvűbb felén vezet le.

Forrás: Hírklikk