December első hetében aszfaltoznak a 400 ágyas klinika körzetében, nem árt figyelni

2019. december 1. 18:46 2019. dec. 1. 18:46

A Tettye Forrásház Zrt. közlése szerint december első hetében a Kürt utcában, a Jakabhegyi úton és a Szigeti úton zajlanak útburkolat-helyreállítási munkálatok, ami forgalmi változásokkal jár.

A Tettye Forrásház Zrt. közleménye szerint december első hetében az útburkolat helyreállítását célzó munkálatok miatt a Kürt utcában, valamint a Jakabhegyi és Szigeti úton forgalmi változásra kell számítani.

December 2-án és 3-án aszfaltozzák a Kürt utca északi részét (a Fogaras utcától az Ifjúság útjába érő szakaszát), a Kürt utca – Jakabhegyi út – Ifjúság útja kereszteződést a Kürt utcai buszfordulóval, valamint a Jakabhegyi út Mikes Kelemen utcáig tartó szakaszát. A marási, aszfaltozási munkálatok december 2-án 8 órától kezdődnek, a fenti útszakaszokon a félpályás, vagy teljes útzár a munkagépek haladásának függvényében változik.

A Kürt utcai buszforduló a buszok menetrendjéhez igazodva (kevésbé forgalmas időszakokban) december 2-3-án délelőttönként esik ki a forgalomból: hétfőn és kedden 8.30-13.00 óra között a 30, 30Y, 103, 130 és 55 jelzésű buszok terelőútvonalon közlekednek - erről ebben a cikkben írtunk bővebben.

A Kürt utca déli része a Szigeti úti kereszteződés érintésével tervezetten december 4-5-én kap új aszfaltburkolatot, a munkálat alatt a közlekedés a Szigeti úton félpályán biztosított lesz a Tettye Forrásház zrt. közleménye szerint.

Forrás: Pécsi STOP