Kitett egy Karácsony Gergely-videót, nem koncertezhet Pécsett

2018. április 3. 13:38 2018. ápr. 3. 13:38

Egy pécsi énekesnő kitett a húsvéti hétvégén egy Karácsony Gergellyel, az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjével készült videót a Facebook-oldalára, aminek meg is lett a következménye: egy koncertjét már lemondták.

A húsvéti hosszú hétvégén tett ki Facebook-oldalára egy videót Fülöp Eper Flóra pécsi énekesnő, amelyen az látható, ahogy Karácsony Gergellyel, az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjével vitatta meg az ország dolgait. A videó nem kampányanyag, az énekes apja vette föl a beszélgetést Székesfehérváron egy utcafórumon.

A videó alatt el is indultak a kommentek, ezek közt jelentette be az énekes, hogy aki ment volna április 13-án egy pécsi koncertjére, az ne tegye, mert a fellépését lemondták.

A hozzászólók értetlenkedésére válaszolt a hely tulaja is, ő azt állította, azért mondták vissza a koncertet, mert ha "politikai agitátornak állsz, és a demokráciáért aggódsz, akkor fogadd el hogy nem mindenki akar ebben részt venni melletted", és a helyszín, ahol a koncert lett volna, az politikamentes terület.

Ezt sokan nem értették, Fülöp Eper Flóra megmagyarázta, hogy ez is egy vélemény, amit a hely tulaja képvisel, és ő nem haragszik rá, bár a letiltást nem érti, azt egy kicsit diszkriminatívnak érzi.

Amúgy a koncert még nem volt meghirdetve, és az énekes nem is nevezte meg a helyszínt, azt a hely tulajdonosa árulta el az első kommentjében. A kommentelők egy része bojkottot fontolgat a hely ellen.