Szabad Pécs: Nagykozárban is koronavírusos lett egy focista, Pécsváradon két játékos fertőződött meg

2020. augusztus 28. 14:48 2020. aug. 28. 14:48

A Szabad Pécs információi szerint Nagykozár felnőtt futballcsapatának (Nagykozár KSE) egyik játékosa is koronavírusos lett, Pécsváradon pedig két igazolt vírusfertőzött focista van.

Arról, hogy a Pécsváradi Spartacus SE-nél az egyik játékos koronavírusos lett, lapunk is beszámolt korábban Zádori János polgármester Facebook-videója kapcsán. Csütörtökön kiderült, hogy a Pécsváradon játszó fiatal pécsi, apja a Tüke Busz Zrt. munkatársa, de nem buszsofőr, mióta megjött a fia teszteredménye, önkéntes karanténban van.

Pénteken a Szabad Pécs arról írt, hogy van még egy igazolt koronavírus-fertőzött a pécsváradi csapatnál, illetve a Nagykozár felnőtt együttesénél, a Nagykozár KSE-nél is van egy játékos, aki pozitív tesztet produkált.

A lap biztos forrásokra hivatkozva azt írta, a Nagykozárt erősítő fiatal focista még kedden is együtt edzett a csapattal, pedig akkor már nem volt 100%-os egészségi állapotban, de csak enyhe tünetei voltak. A sportolóról azóta kiderült, hogy ő is koronavírusos, és legalább 15 emberrel került csak a nagykozári klubnál kontaktusba. 

A lap kereste a nagykozári futballklubot, de egyelőre nem érkezett válasz.

Forrás: Szabad Pécs

(Címlapkép: Pixabay.com)