Lezuhant egy férfi a Megye Háza épületében

2021. január 12. 21:13 2021. jan. 12. 21:13

A Pécsi Újság.hu számolt be róla, hogy lezuhant egy férfi a Megye Háza harmadik emeletéről.

A lap értesülése szerint a férfi azzal az indokkal ment be az épületbe, hogy szeretné megnézni a díszitőelemeket és freskókat. A portás a férfi kérésének eleget téve beengedte, aki ezt követően felment a harmadik emeletre, majd onnan a mélybe zuhant. A férfin a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni, és a helyszínen életét vesztette.

 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a haláleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, de részletesebb tájékoztatást a jogszabályok értelmében nem adhatnak. A baleset, az öngyilkosság, de teljes mértékben még az idegenkezűség sem zárható ki.

Frissítés! 

A megyei önkormányzat közleménye:

Őszinte megrendüléssel fogadtuk, hogy tragikus hirtelenséggel elveszítettük az egyik legkiválóbb és legfelkészültebb fiatal kollégánkat, dr. Haffner Tamást kedden.

Nagy munkabírású, szorgalmas, aktív és másokért mindig tenni akaró fiatalembertől búcsúzunk, akinek fájdalmas vesztesége mélyen megrázta közösségünket. A Baranya Megyei Önkormányzat dolgozói, munkatársai és vezetői őszinte részvétüket fejezik ki a családnak, a hozzátartozóknak, és osztoznak fájdalmukban.

A Pécs Aktuál információi szerint dr. Haffner Tamás a Megye Házán történt tragédia áldozata. 

Forrás: pecsiujsag.hu