"Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél" - Magyar Péter újra posztolt, Rogán és Tiborcz a célpont

2024. február 13. 09:50 2024. feb. 13. 09:50

„Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor” – kérdezte legújabb posztjában Rogán Antaltól Magyar Péter.

Ahogy azt a Hírklikk is megírta, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje a hétvégén állt a nyilvánosság elé, azóta pedig folyamatosan újabb és újabb Facebook-posztokban áll bele a kormányzati szereplőkbe.

Magyar Péter most azt kérdezte a Rogántól, hogy ha egyszer ő a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, akkor miért bújik el a választói elől, és miért nem tart évek óta sajtótájékoztatót. Arra is kíváncsi, hogy Rogán miért nem mesél a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatáról.

Magyar Péter megszólította - bár a teljes nevét nem írta ki - Tiborcz Istvánt is. 

„Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához” – írta.

Magyar arra is kíváncsi lenne, hogy a miniszterelnök vejének mi a titka, hiszen sokan szeretnének inspirálódni a sikersztorijából. Valamint arra, hogy mi a célja, és mikor lesz elég neki a pénzgyűjtés.

Forrás: hirklikk.hu