Laár András száz százalékig egyetért Orbán Viktorral

2024. július 27. 10:30 2024. júl. 27. 10:30

Persze látok minden mást is, 17 éves korom óta nagyon figyelek. De nemcsak őt, hanem az elődeit is figyeltem. De ebben az egy ügyben azt kell mondjam, hogy száz százalékig Orbán mellé álltam, valamint a migránskérdésben is – mondta az Indexnek adott nagyinterjújában Laár András.

Akár fel is használhatták volna, mert ráadásul ebben a témában mindig, száz százalékig egyetértettem Orbán Viktorral – mondta az Indexnek Laár András, amikor a lap munkatársa arról kérdezte, mit szólt volna, ha a Fidesz felhasználja az ő nyílt kiállását kampánya során a béke mellett.

„Persze, látok minden mást is, 17 éves korom óta nagyon figyelek. De nem csak őt, hanem az elődeit is figyeltem. De ebben az egy ügyben azt kell mondjam, hogy száz százalékig Orbán mellé álltam, valamint a migránskérdésben is. Nagyon jónak tartottam, hogy az országot ne árasszák el iszlamista terroristák, és tessék, ahol elárasztották, ott most baj van” – idézi Laárt az interjút szemléző hvg.hu..

Azt mondta, látott felvételeket, „amelyeken randalíroznak”, majd arról kezdett beszélni, hogy szerinte az ukránok az igazi menekültek. „Teljesen más, amikor egy hadsereg jön, húsz-harminc-negyven év körüliek, egyedülálló fiatal srácok kisportolva, kiképezve mindenféle harci feladatra. Ők menekülnek, de nem valami elől, hanem jönnek, ez teljesen más. Orbánnak volt egy-két olyan húzása, ami nekem tetszett, mert megvédeni szeretném Magyarországot. Azt szeretném, ha lennének magyarok még 100 év múlva is, és aki most él, éljen normálisan, szerencsére vannak ilyenek.”

A hvg.hu megjegyzi, hogy Laár arról nem mondott semmit, az Index munkatársa pedig nem kérdezett rá vissza, hogy honnan veszi, hogy az Európába érkezők harci kiképzést kaptak volna.

Laár azonban állítja, csupán figyeli a politikát, „de nem foglalkozom vele, nem állok egyik oldalra sem, nem prédikálok nekik, nem az én dolgom, mert nem tudok odahatni. De azért figyelnem kell, mert amit kitalálnak, engem is közvetlenül érint. Mindenkinek az arcára van írva, mit akar.”

Forrás: hirklikk.hu