Önti a milliókat Facebook-hirdetésekre a Megafon a pedofilbotrány óta

2024. február 19. 14:11 2024. feb. 19. 14:11

Azóta, hogy Novák Katalin és Varga Judit lemondott, a Megafon több mint 45 millió forintot költött Facebook-hirdetésekre.

Ez az összeg jóval meghaladja a korábbi időszak költését, amely február 8. és 14. között történt, és ekkor 30 millió forint volt a költés. A jelenlegi időszak különösen érdekes, mivel február 10-én történt a lemondás, amit Varga Judit exférje kitálalása követett.

A Megafon jelentős mértékben reagált Novák Katalin és Varga Judit lemondására, milliárdos költségekkel járó intenzív gyurcsányozással. A lemondást követően, szombat délutántól másnap estig 98 posztot tettek közzé a közösségi médiában, majd ezt követően kezdődtek a Magyar Pétert célozó bejegyzések.

A Hirdetéstár-jelentés szerint a nyolc megafonos közül Bohár Dániel költötte a legtöbbet hirdetésekre, amely összeg meghaladja a 12 millió forintot, és ő kapcsolható a legtöbb, 18 szponzorált bejegyzéshez. Szarvas Szilveszter 16 poszttal és majdnem 11 millió forinttal követi őt, majd Apáti Bence következik, aki 15 posztot tett közzé hatmillió forintos költéssel.

Facebook hirdetéstár (fotó: Telex)

 

Forrás: telex.hu