A jegypénztárak, a vendégház és a Zsolnay shop is újranyit a héten

2020. június 9. 10:02 2020. jún. 9. 10:02

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. beltéri látnivalói és kiállításai később nyithatják meg újra kapuikat, ám néhány részegység már a héten kinyit - közölte a cég kedden.

A korlátozások lazítása óta a Zsolnay Negyed újra kezd megtelni élettel: kinyitottak a kávézók és éttermek, a Kézműves Boltok Utcájának árusai újra várják a látogatókat, a gyerekek pedig örömmel vették ismét birtokba a játszótereket.

Június 10-én újra kinyit a Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában lévő Infopont, ahol lehetőség lesz a programokra szóló jegyek vásárlására, visszaváltására és a kollégák tájékoztatást adnak a koronavírus miatt későbbre tolódott rendezvényekről. Egyúttal elindulnak az idegenvezetők által tartott szabadtéri vezetett séták is.   

Június 10-én kinyit a Negyed északi részén található Zsolnay Infopont & Shop, amely lenyűgöző Zsolnay termékeket és különleges ajándéktárgyakat kínál. A Zsolnay Negyed Vendégháza június 12-től várja azokat, akik igazán gyönyörű környezetben szeretnének eltölteni néhány éjszakát.

A Művészetek és Irodalom Háza jegypénztára június 10-étől üzemel újra.

A Kodály Központ jegypénztárának újranyitásáról, a Cella Septichora Látogatóközpont és a Zsolnay Negyed kiállításainak elindulásáról a cég későbbre ígért tájékoztatást.

 

 

Forrás: Pécsi STOP