"Álljon ki végre" - Keresztes László Lóránt vitára hívja Hoppál Pétert

2021. szeptember 2. 17:12 2021. szept. 2. 17:12

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához szerdán - mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hollik István Budapesten tegnap. A kormány bóhozatnak is beillő akciójáról itt a Pécsi STOP oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk a szokásos gyurcsányozáson túl, az emberek számára a jóvátételt is megígérő következő miniszterelnököt támadják. 

Az ügy kapcsán az LMP frakcióvezetőjének, Keresztes László Lórántnak is megvan a véleménye, aki közösségi oldalán a következőt írta: "A FIDESZ PÉCSETT is „Stop Karácsony” címen gyűjt aláírásokat, ami egy szánalmas bohózat. Ennek a bohózatnak a pécsi előadója HOPPÁL Péter (FIDESZ) lett."  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!     

Ez is érdekelhet: 

 

Keresztes a posztban nyilvánosan vitára hívja Hoppál Pétert. Mint írja: "Tisztelt HOPPÁL Péter képviselő Úr! Álljon ki végre egy nyílt vitára, és a propaganda helyett próbálja megvédeni saját kormánya, és a FIDESZES városvezetés „teljesítményét”!"

Ez is érdekelhet: Pécs helyzetéről beszélgettek: Közéleti fórumra hívta Péterffy Attilát Keresztes László Lóránt

Az LPM frakcióvezetője a bejegyzésben pontokba szedve taglalja, mivel is vádolja pontosan Hoppált. 

10 éves pécsi FIDESZES rombolás után hazudik az elmúlt évtizedről, hazudik a kormánya tevékenységéről, hazudik az ellenzék szándékait illetően


    

 

  • 15 ezer ember elvándorolt Pécsről, ami igazi tragédia!
  • Baranya megye az egy főre jutó ipari teljesítmény alapján továbbra is az utolsó helyen áll,
  • a FIDESZES városvezetés a 44 milliárdos állami (NEM kormányzati) adósságátvállalás után 20 Mrd-os adóssággal adta át a várost a bukásuk után,
  • Már bírósági szakaszban van az Önök városvezetése alatt elindított, KORRUPCIÓTÓL rothadó buszbeszerzési ügy!

 

"A sor hosszan folytatható. De ez nem volt elég Önöknek. 10 év rombolás után ÖNÖK KISZERVEZTÉK és FIDESZES politikai irányítás alá helyezték a Pécsi Tudományegyetemet, MEGSZORÍTÁSOKKAL sanyargatják a városokat, falvakat, elvonták a tömegközlekedés forrásait, és LESZAVAZTÁK a javaslatomat, a PÉCSNEK és térségének szánt MILLIÁRDOKAT. A FIDESZ baranyai „fejlesztéspolitikáját” pedig két szóval lehet leírni: ATOMTEMETŐ és BEFOGADÓTÁBOR (Martonfa)."

"Ön HAZUDIK, amikor azt állítja, hogy az ellenzék a 2010 előtti kormányzást akarja folytatni. Képviselő Úr! Ne akkor legyen bátor, ha FIDESZES sajtótájékoztatón kell megnyilvánulni. Álljon ki velem egy nyílt vitára, védje meg saját „teljesítményét”, védje meg az ORBÁN-kormány politikáját, és annak Pécsre és Baranyára gyakorolt hatásait. Vitára hívom tehát, és Önre hagyom, hogy erre hol, milyen módon kerül sor. Egy dolgot kérek: az esemény legyen nyilvános, és azt az Interneten is lehessen követni." - zárja sorait Keresztes. 

A teljes bejegyzés itt érhető el: 

Hoppál Péter részéről egyelőre nem érkezett válasz. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!     

Címlapkép: Keresztes László Lóránt, YouTube