Az ellenzék és a Fidesz is összegyűjtötte már az ajánlásokat Komlón

2019. augusztus 25. 14:06 2019. aug. 25. 14:06

A Fidesz és a Komló Összeköt Egyesület is összegyűjtötte a polgármester- és képviselőjelöltséghez szükséges ajánlásokat, az eredményt a kormánypárti és az ellenzéki formáció is a Facebookon jelentette be.

A bányászváros fideszes csapata már szombaton kiposzolta, hogy megvannak az ajánlások. valamint kijelentették, aktivistáik továbbra is gyűjtik a támogatói aláírásokat (aminek azon kívül, hogy bővül a Fidesz adatbázisa, semmi gyakorlati értelme nincs - szerk.).

A Komló Összeköt Egyesület részéről a polgármesterjelölt Ferenczy Tamás vasárnap délelőtt jelentette be, hogy megvannak a jelöltséghez kellő szavazatok, ráadásul az ajánlások többszörösét kopogtatták össze.

Pécsről egyelőre sem a Mindenki Pécsért Egyesület, sem a kormánypárt részéről nem érkezett ilyesfajta bejelentés, a különutas, ezáltal leginkább a Fidesz hatalmon maradásának esélyét növelő, mindössze néhány képviselői helyben reménykedő LMP és a szélsőjobbos, Coca-Cola-ellenes Mi Hazánk Mozgalom helyi sejtje sem látszott egyelőre eredményesnek.

Ami biztos, hogy a Fidesz nagy lendülettel kezdte az ajánlások összegereblyézését: Hoppál Péter pécsi fideszes honatya szerint szombattól a kormánypárt 600 aktivistája járja a várost. 
 

Forrás: H.V.