Keresztes László Lórántot támogatja az előválasztáson Péterffy Attila a Baranya 2-es választókörzetben

2021. augusztus 21. 14:05 2021. aug. 21. 14:05

Pécs polgármestere Keresztes László Lórántot támogatja a Baranya 2-es választókörzetben az előválasztáson. Ez derül ki abból a közös videóból, amit az MSZP-P által is támogatott, LMP-s politikus töltött fel a Facebookra, és Péterffy Attila is megosztott.

,,Keresztes László Lóránt Pécs és Baranya megye legaktívabb parlamenti képviselőjeként az elmúlt években bizonyította, hogy a pécsiek bármikor számíthatnak rá."

Ezzel a mondattal kezdte Péterffy Attila azt a videót, melyben támogatásáról biztosította Keresztes László Lórántot, aki a Baranya 2-es választókerületben indul az előválasztáson.


Kapcsolódó: Keresztes László Lóránt: ebben a súlyos ügyben nem hallgathat Hoppál Péter!

Pécs polgármestere elmondta, hogy Keresztes küzdött a Pécs-Baranyát érintő megszorítások ellen, a bodai atomtemető ellen, illetve a Pécsi Tudományegyetem alapítványi kiszervezése ellen. Szerinte az MSZP-P által is támogatott LMP-s politikus személye garancia arra, hogy 2022-től megfelelő politikai képviseletet kapjanak a választókerület polgárai. 
A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

A teljes videó:

Péterffy Attila után Keresztes vette át a szót, aki megköszönte a pécsi polgármester támogatását és elmondta, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy erős együttműködésnek kell lennie egy térség központjának polgármestere és a térség országgyűlési képviselője között annak érdekében, hogy közösen tudják biztosítani azokat a feltételeket, amelyek szükséges a pécsiek számára. Például a közszolgáltatások biztosításához, a munkahelyteremtéshez és a gazdaság fejlesztéséhez.

,,Én készen állok erre az együttműködésre" - fogalmazott Keresztes.

Kapcsolódó: Keresztes: szorosabbra kell fűzni Pécs, Komló, Kozármisleny és a térség együttműködését

A Baranya 2-es választókerület

A Baranya 2-es választókerület összesen 18 települést foglal magába, közte Komlót és Kozármislenyt teljes egészében, valamint ide tartozik a Pécs keleti és nyugati városrésze is.

A Baranya 2-es OEVK

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!