Pécs 3 pontján kezdődnek munkálatok, amelyek a közlekedést is érintik

2024. március 1. 09:05 2024. márc. 1. 09:05

Összesen 3 helyen, a Magyar Telekom megbízásából hírközlési aknák cseréjére kerül sor, többek között az alagút csomópontjában és a Jókai utcában. A Biokom NKft. nyújt tájékoztatást a részletekről.

Március 4-én és 5-én az Aradi vértanúk útja és a Hunyadi út csomópontban a kereszteződés északnyugati oldalán lévő akna javítása kezdődik meg, majd ezt követően március 11-ig lezárják a munkaterületet. Emiatt a csomópont északi ágán az egyenesen haladó sávból lehet csak az Aradi vértanúk útjára kanyarodni. Ugyanakkor az Aradi vértanúk útján a balra kanyarodó sáv, valamint az egyenes és jobbra tartó sávoknál szűkítés történik, amelyre burkolati jelek hívják fel a figyelmet.

A második ütemben, március 12-én és 13-án a csomópont közepén lévő aknát szerelik majd. A területet szintén elkerítik egy hétre (március 20-áig), de a forgalom minden irányba sebességkorlátozás mellett haladhat. A jelzőlámpa közben bekapcsolva marad.

Március 6-án és 7-én a Jókai utca 8. szám előtt, folyópályán történik az akna javítása, ezért a nyugati oldalon ideiglenesen három parkolóhelyet lezárnak, hogy a munkaterületet elkeríthessék. A lezárás várhatóan március 14-éig, a burkolat végleges helyreállításáig tart.

 

Indexképünk illusztráció.