Váratlanul nagy maflást kapott a veterán fideszes a fiatal jelölttől

2019. szeptember 27. 11:50 2019. szept. 27. 11:50

Hári József, a Fidesz pécsi képviselője és jelöltje, aki korábban azzal vétette észre magát, hogy a fekáliájáról posztolt közösségi oldalán, most egy fiatal ellenzéki képviselőjelölt oldalát látogatta meg egy méretes csicskalángosért, és meg is kapta.

Hári József aligha ismeretlen olvasóink előtt. Ő volt az, aki tavaly kora tavasszal arról posztolt közösségi oldalán, hogy mitől keményedik a széklete, ami olyan jól sikerült, hogy munkáltatója, a Pécsi Tudományegyetem is elhatárolódott tőle.

Hári most az ellenzéki összefogás egy fiatal jelöltje, Csaba István Facebook-oldalát kereste fel egy bizonyos szempontból ártalmatlannak tűnő, amúgy a kampány hevét elnézve aligha véletlen kérdéssel, miszerint:

„...a megrongált, leszakított plakátokról mit szól ?”

(Ő fogalmazott így, nem mi.)

A Mindenki Pécsért egyesület 23 éves jelöltje válaszolt is, de olyat, hogy azt inkább idemásoljuk, aztán döntse el mindenki, érdemes volt-e a most Kertvárosban képviselősködő, de most Egyetemvárosban induló Hárinak ellátogatnia a fiatal politikusjelölt Facebook-oldalára:

„Tisztelt képviselő úr,

ha kérdése arra vonatkozott, hogy mi a véleményem/mit gondolok a megrongált plakátokról, vagy mit szólok a megrongált plakátokhoz, akkor a válaszom az, hogy mélységesen elítélem. Gyermekkorom óta sportolok, nekem fontos a fair play, aki pedig ennek az ellenkezőjét állítja vagy sugallja, az hazudik.

Ám ha már így szóba elegyedtünk, önnek mi a véleménye a pécsiek Volvo-beszerzésből kilopott majdnem egymilliárd forintjáról? Mit szól ahhoz, hogy az önkormányzat utasítására, amelynek tagja, a kilátástalanságba taszítottak 120 pécsi családot, csak hogy a Zsolnayt egy fideszes oligarchának játszhassák át? Mit gondol ugyanennek az önkormányzatnak a kopaszokkal, ukrán módszerekkel véghezvitt vízműeinstandjához? Miként vélekedik Vári Attila, az ön által támogatott egyre gyarapodó gyanús gazdasági ügyleteiről? Önnek, a fideszes városvezetésnek is olyan tiszta a lelkiismerete, mint az enyém a plakátokat illetően? Beszélgessünk azokról a lényeges dolgokról, amikről október 13-án véleményt mondanak majd a pécsiek az urnáknál!”

 

Pókösztönünk azt súgja, érdemes lesz olykor visszanézni a posztra, majdnem biztosan élénk párbeszéd zajlik majd Pécs viselt dolgairól.

Forrás: Pécsi STOP