Vasárnap kinyílnak a Fordan új tánctermei

2021. szeptember 8. 09:33 2021. szept. 8. 09:33

Különleges nyílt napra invitálják a Fordan Táncklub vezetői és oktatói városunk táncot kedvelő közönségét. Ezúttal is, mint minden tanév elején kiemelt rendezvényt szánnak azoknak, akik szeretnék jobban megismerni a Fordan Táncklub életét, vagy éppen ki szeretnének próbálni valamely táncműfajt.

Első ízben tartják legújabb táncos otthonukban, az új Fordan Tánccentrumban bemutatójukat és ingyenes nyílt napjukat. Várhatóan sok érdeklődő család és leendő ifjú táncos fog ellátogatni a rendezvényre, hiszen a táncbemutatókon kívül mind a három teremben más és más táncműfajt lehet kipróbálni ingyenesen. Fél kettőkor lesz a kapunyitás és a program 14 órakor egy igen pörgős műsorral kezdődik, amelyet a Tánccentrum előtti szabad téren fognak megtartani. Itt akrobatikus rock ’n’ roll és fashion street dance szerepel a palettán több korosztályt érintve. A klub legrégebbi és legeredményesebb táncosai fognak egy színes műsort adni a jövő táncosainak, szülőknek, érdeklődőknek.

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A bemutatók után mind a három táncteremben más és más táncműfajt lehet majd kipróbálni. A nyílt napra, ami évek óta visszatérő rendezvénye a klubnak, elsősorban azok a fiatalok, - és persze családtagjaik - szoktak eljönni, akik szeretnének beiratkozni a Fordan Táncklubba. Idén összesen 8 csoportba várják az új tanítványokat. A klub vezetői, Papp Viktor és Majorlaki Ágnes minden korosztálynak tud ajánlani valamit. A legkisebbeknek a manó tornát és a mini fashion dance-t javasolják. A fiataloknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, és a fashion street dance-t ajánlják. A Dance for Ladies csoportot elsősorban hölgyeknek szánják. A fashion dance alapjait tartalmazó tánc 5. éve népszerű a 30 pluszosok körében. Első ízben szerepelnek a társastáncok a fordanos palettán. Gombár Emese táncpedagógus hétfő esténként várja a felnőtt korosztály leendő táncosait. Idén tavasszal sikeresen mutatkozott be a bor – jóga, természetesen az őszi-téli szezonban is folytatják péntek esténként ezeket a különleges órákat.

Mindenki, aki aktívan részt vesz valamely nyílt órán, kap egy sorsjegyet, amivel a nap végén belföldi utazást, ajándéktárgyakat, ajándékcsomagokat, valamint utalványokat nyerhetnek a legszerencsésebbek. Külön jutalmazzák azokat, akik éppen a nyílt napon döntötték el, hogy beiratkoznak a Fordan Táncklubba, tudtuk meg Pécsi Fordan Táncklub vezetőjétől, Papp Viktortól.

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Szerző: Szabó Ferenc