Családi titokra derült fény: A Punnany Massif egyik frontemberének van egy 20 éves fia

2021. január 2. 13:44 2021. jan. 2. 13:44

Katz Dávid, a 24.hu újságírója jövőre lesz 40 éves, amitől egy picit megijedt, éppen ezért úgy döntött, hogy olyan ismert embereket keres fel, akik már átlépték vagy a közelébe kerültek ennek a mérföldkőnek. Egy ilyen beszélgetés során, amikor a Punnany Massif egyik frontemberével beszélgetett, derült ki, hogy Felcser Máténak már van egy 20 éves fia.

Felcser Máté magánéletéről egyébként csak nagyon keveset lehet tudni, a banda másik kulcsszemélyével, Farkas Roland Wolfie-val szembem. ő gyakorlatilag semmiféle közösségi felületen nem található meg. Bár Instagram profilja van, de elképesztően keveset posztol, ezek a bejegyzések pedig a magánéletéről abszolút nem tanúskodnak. 

Talán éppen ezért is volt nagyon meglepő az interjú, melyben a 24.hu újságírójával beszélgetett, ugyanis a videós riportot a zenész lakásán vették fel, ahol feltűnt Máté párja és közös kislányuk, aki 1-2 éves lehet. 

Ami még ennél döbbenetesebb, hogy a beszélgetés során kiderült, Máté korábban már volt házas, sőt van egy felnőtt, 20 éves fia is, akit nagyjából 8 éve nem látott. 

A néhány perces videóból tehát több minden derül ki a zenész privát életéről, mint bármikor máskor az elmúlt lassan 20 év alatt. Érdemes csekkolni. A videó ITT érhető el. 

 

Forrás: 24.hu 

Címlapkép: 24.hu videó