Elkapta a koronavírust: elmarad Péterfy Bori két pécsi előadása is

2021. szeptember 15. 19:21 2021. szept. 15. 19:21

Péterfy Bori a közösségi oldalán számolt be róla, hogy elkapta a koronavírust. Az énekesnő így a soron következő fellépéseit lemondani kényszerült, ezek között két pécsi előadás is szerepelt volna. 

"Sziasztok! Sajnos engem is utolért és leterített a covid, az óvintézkedések ellenére. A Kobucis koncertet 2022-re toltuk. és remélem a színházi előadásokat is tudjuk majd pótolni , mert persze pont ebben a tíz napban amit karanténban kell töltenem minden nap színpadon lettem volna:(( Borzasztóan szomorú vagyok de ez van. Küldjétek a gyógyító energiákat, én meg majd felvételről hallgatom ahogy tapsoltok, mert attól tuti jobban leszek" - írta a posztjában Bori. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

 

Az énekesnő a napokban Pécsett is előadást tartott volna, egészen pontosan a PécsLIT Fesztivál keretein belül került volna megrendezésre az Apád előtt ne vetkőzz című darab. Az előadást a Harmadik Színházban tartották volna szeptember 16-án, ám Bori betegsége miatt ez most nem fog megvalósulni, továbbá a hasonlóan elmarad szeptember 16-án a Tudásközpontban a délután 15 órára tervezett rendhagyó irodalomóra is. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

 

Szerző: Pécsi STOP 

Címlapkép: Péterfy Bori, YouTube