A HR-Rent, a Prohuman és a Prohuman Diákmunka az egyetemen keresztül is nyit a diákok felé

2022. szeptember 21. 18:51 2022. szept. 21. 18:51

A Prohuman Diákmunka, a Prohuman és a HR-Rent Kft. stratégiai együttműködésének egyik fő területe a diákmunka szolgáltatás. Ennek jegyében a cégcsoport saját kommunikációjában ezen a területen is erősít, melynek egyik fő eleme a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán felújított terem. A cégcsoport jóvoltából megújult a padló és az asztalok, új tanári asztal és szekrény került be, valamint a hallgatók stílusához közelálló, színes és fiatalos dizájn készült el. A terem infrastrukturális átalakításából új áramvételi helyek kialakításával a PTE KTK is kivette a részét.

Szeptember elejétől már megy az oktatás a Pécsiközgázon is, a diákok pedig ettől a szemesztertől kezdve itt egy megújult teremben is hallgathatják az órákat. A harmadik emeleten található 311-es terem átalakítását a Prohuman Diákmunka, a Prohuman, valamint a HR-Rent Kft. végezte el, természetesen a PTE KTK közreműködésével. A „Prohuman Diákmunka terem” ezentúl felújított padlóval, asztalokkal és székekkel, valamint teljesen új tanári bútorzattal és dizájnelemekkel várja a hallgatókat. 

A terem ünnepélyes avatására szeptember 20-án délután került sor, amelyen az egyetem, valamint a cégcsoport vezetősége is megjelent. Dr. Takács András, dékán, és Feleki Attila, a cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője is megszólalt az együttműködés kapcsán. Mindketten kiemelték a projekt adta lehetőségeket, valamint azt, hogy ez az együttműködés a terem felújításával még nem ért véget, további elemek is várhatóak a későbbiekben.

„A céges kommunikációnknak két olyan pillére van most, amire minden eddiginél jobban koncentrálunk, az egyik a stratégiai együttműködésünk és a cégcsoportunk megismertetése, a másik pedig a diákmunka szolgáltatásunk és a fiatalok lehetőségeinek bemutatása. Ennek ötvözeteként készült el a felújított tanterem, ami sok ember munkájának gyümölcseként jött létre. Nagyon örülünk, hogy már ilyen formában is találkozhatunk a hallgatókkal, reméljük, nekik is tetszik majd a terem, úgy érezzük, sikerült mindent átadnunk, amit szerettünk volna” – emelte ki Feleki Attila. 

A cégcsoport tehát újabb csatornákon nyit a diákok és a hallgatók felé, hiszen számukra nagyon fontos, hogy a fiatalok is minél hamarabb megismerhessék lehetőségeiket a munkaerőpiaci környezetben.