Kirándulásokhoz a tanintézeti osztályjegyet javasolja a Tüke Busz Zrt.

2023. május 23. 11:50 2023. máj. 23. 11:50

A tanév végéhez közeledve mind több pécsi oktatási intézményben szerveznek csapat- és közösségépítő osztálykirándulásokat népszerű pécsi kirándulóhelyekre, és a közös programok között múzeumlátogatás és kulturális előadások is szerepelhetnek. Mindezekhez kínál hatékony és költségtakarékos utazási lehetőséget a Tüke Busz Zrt: a tanintézeti osztályjegyet a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények tudják igénybe venni, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez - írja sajtóközleményében a busztársaság.

A város közigazgatási területén működő óvodák és iskolák könnyen és kedvező áron igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely 2920 Ft-os áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja.

A társaság tájékoztatása szerint a tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelnie a nevelési-oktatási intézményeknek. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az ugyfelszolgalat@tukebusz.hu e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet kérni.

A megrendelő űrlap a társaság honlapján is elérhető:

http://www.tukebusz.hu/letoltes/tanintezetiosztalyjegymegrend.pdf

 

Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben.

A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06:30 és 08:30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.

 

További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:

 

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat

cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.

ugyfelszolgalat@tukebusz.hu

telefon: +36-72-510-992

 

Nyitva tartás:

Hétfő - Szerda: 7.30-16.30

Csütörtök: 7.30-17.30

Péntek: 7.30-12.30

Szombat - Vasárnap: zárva

 

A Tüke Busz Zrt. számít az oktatási intézmények tapasztalataira, észrevételeire, véleményére a tanintézeti osztályjegy felhasználásával kapcsolatban, hiszen ezek a javaslatok a csoportos utazási jegy igénybevételével kapcsolatos szolgáltatás fejlesztését segíthetik.

 

 

Forrás: Tüke Busz Zrt.