Nem kell senkinek a pécsi propagandagépezet?

2019. július 31. 10:33 2019. júl. 31. 10:33

Eredménytelenül zárult a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. értékesítésére kiírt pályázat - közölte lapunkkal a pécsi önkormányzat a pályázat határidejének lejárta után.

Mint az ismert, eladásra kínálta a pécsi önkormányzat a Pécsi Kommunikációs Központ Kft.-ben fennálló 1/1 arányú üzletrésze tulajdonjogát. A cégre, mely egyebek mellett a Pécs TV-t üzemelteti, valamint Pécsi Hírek és Pécsma.hu kiadója, július 29-ig várták a vételi ajánlatokat.

Páva Zsolt leköszönő polgármester a júniusi közgyűlés elé benyújtott előterjesztésben azt írta, a szervezeti és strukturális átalakítások során elérhető hatékonyabb, gazdaságosabb működés elérése miatt javasolja a cég nyílt pályázat útján történő értékesítését.

Hogy egy önkormányzat miért pont a helyhatósági választások előtt válna meg a közpénzből tolt szócsövétől, rejtély. Mindenesetre kiírta a pályázatot, azonban július 31-én azt a tájékoztatást kaptuk a városházától, hogy az eredménytelenül zárult. Hozzátették, a cég működése zavartalanul folyik tovább.

Forrás: pecsistop.hu