Alaposan kitömte a Csákvár a Szentlőrincet

2020. november 1. 16:52 2020. nov. 1. 16:52

Az elmúlt hetekben hazai pályán nem sikerült a pontszerzés a Szentlőrinc NB II-es labdarúgó csapatának. Legutóbb Békéscsabán nyertek, előtte Győrben, közben viszont vereséget szenvedtek otthon a Nyíregyházától és a Kazincbarcikától. A rossz sorozat folytatódott a kozármislenyi ideiglenes otthonban a Csákvár ellen a 14. fordulóban, a vendégek 4-1-re nyertek.

A mérkőzés előtt a szentlőrinci edző, Marian Sluka arról beszélt, hogy a rossz hazai sorozatot szeretnék megszakítani. A vendégek trénere, Visinka Ede azt mondta, a három pont begyűjtése a cél a Szentlőrinc ellen.

Az első eseményt a 11. percben bekövetkezett vendégszöglet hozta, de végül nem ért gólt a hazaiak ellen. A Csákvár rövid passzos játékot mutatott be, el is jutottak a szentlőrinci tizenhatos vonaláig, ám ott hibáztak. A 20. percben a vendéglátók jutottak szöglethez, Molnár labdáját Lehoczky lőtte a kapu közepére, 1-0 a Szentlőrincnek.

Fotó: Pécsi STOP/Szabó Ferenc

A 36. percben a hazai védelem elaludt, ezt Daru Bence ki is használta, 8 méterről egyenlített, 1-1. A 43. percben ismét Daru került helyzetbe a Csákvártól, aki a második gólját fejeléssel érte el, 1-2 a vendégek javára.

Félidő - Fotó: Pécsi STOP/Szabó Ferenc

A szünet után változatlan összeállításban kezdtek a csapatok, a 49. percben egy labdaeladás után ismét Daru volt jó helyen, aki a csapata harmadik gólját is megszerezte, 1-3. A Szenlőrinc az 57. percben cserélt először, védő helyére támadó került.

Helyezkedés - Fotó: Pécsi STOP/Szabó Ferenc

A 67. percben újabb védekezési hiba volt, amit a Csákvár megint értékesíteni tudott, Tamás Nándor a csapat negyedik gólját varrta be a szentlőrinciek hálójába. 

A hazai szurkolók a meccsen azon tanakodtak, hogy vajon a fáradtság miatt omlott-e össze a Szentlőrinc védelme, vagy más miatt. Szerdán, a Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-meccsen közel azonos összeállításban lépett a pályára a csapat. A mérkőzésen az is csodálkozásra adott okot - főként a vendégek kispadja felől -, hogy nem voltak labdaszedők. A játékvezetőtől megtudtuk, nem kötelező a biztosításuk, csak ajánlott.

 

Szerző: Szabó Ferenc

Címlapkép: Pécsi STOP/Szabó Ferenc

Forrás: Pécsi STOP