Diáktársát és tanárát is megütötte egy pécsi iskolás, a tornaterembe is bezárta őket

2018. november 19. 12:27

Könnyű testi sértés, garázdaság, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, személyi szabadság megsértése - ezen bűntettek és vétségek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoztak egy pécsi 15 éves diák ellen a rendőrök.

Könnyű testi sértés vétség, garázdaság vétség, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 15 éves helyi fiú ellen - olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú 2017. szeptember 6-án délelőtt egy pécsi oktatási intézményben megrúgta, majd többször meg is ütötte egyik iskolatársát, aki a bántalmazás során könnyebben megsérült. A gyanúsított 2017. november 24-én megütötte egyik tanárát is, akit ezután hét iskolatársával együtt bezárt a tornaterembe.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek" - áll a közleményben.