Eléparkolt a kocsi, beleküldte a szekercét

2018. május 24. 10:06

Nehezen kezelte egy asszony Siklóson, hogy állandóan beparkolnak elé az autók, ezért mikor a sokadik gépet állították le a háza előtt, beletette a szekercét a szélvédőbe. De nem úgy módjával, hanem úgy rendesen.

Az úgy még február végén történt, a nyomozást azonban most zárta vádemelési javaslattal a rendőrség.

Amint azt a hatóság felelevenítette, egy nő tett bejelentést a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. február 23-án este azért, mert Siklóson, a Szabadság utcában egy családi ház előtt leállított autójának hátsó szélvédőjét valaki betörte.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az út jobb szélén szabályosan parkoló autót a ház tulajdonosa rongálta meg, ezért előállították és kihallgatták gyanúsítottként.

A 60 éves helyi nő a rendőröknek elmondta, hogy többször a háza előtti füves közterületre parkolnak az autók, ezért az említett napon délelőtt több karóval kerítette el a területet. Délután újabb karókat akart kihelyezni, majd amikor meglátta, hogy egy autó mégis odaparkolt, mérgében egy szekercével betörte annak hátsó szélvédőjét.

Az asszony ügyében rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Siklósi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.