Kipakolt egy épülő házat egy renitens trió

2019. december 3. 14:22 2019. dec. 3. 14:22

Kirámolt egy épülő házat a közelmúltban három fiatal Szekszárdon, a rendőrök mostanra gyűjtötték be őket.

A rendőrségre még november 12-én érkezett bejelentés, mert Szekszárdon, egy épülő házba ismeretlenek betörtek, onnan szerszámgépeket, hosszabbítókat és elosztót vittek el.

A rendőrök az adatgyűjtés során eljutottak egy háromfős társasághoz, akiket több hasonló bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba lehetett hozni.

A nyomozók a három férfit november 27-én elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottkénti kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését elismerték

.  A 18, 19 és 23 éves szekszárdi férfiak a megalapozott gyanú szerint november 11-én éjszaka Szekszárd más területéről fát, egy harmadik helyről pedig kötelet tulajdonítottak el. 

A lakcímükön történt kutatás során a rendőrök a fenti bűncselekményekből származó tárgyak jelentős részét megtalálták.

A nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette őket és kezdeményezte letartóztatásukat, amelyet a Szekszárdi Járásbíróság november 29-én elrendelt. Velük szemben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A tulajdonosok visszakapták az ellopott tárgyaikat.

Forrás: police.hu