Nem bírt leállni, megint bekasztlizták a pécsváradi zaklatót

2020. július 3. 15:14 2020. júl. 3. 15:14

Ismét letartóztatásban van az a helyi férfi, aki szabadulását követően tovább folytatta egy nő fenyegetését Pécsváradon - közölte pénteken a rendőrség.

A hatóság felidézte, a 26 éves helyi férfi tavaly október 20-án este bántalmazással fenyegetett meg egy nőt Pécsváradon.

A férfi másnap sem állt le: már azzal fenyegette a nőt és a vele lévő ismerősét, hogy a nála lévő késsel fog nekik ártani, a rendőrök kiérkezése előtt még sikerült kiszúrnia a nő kocsijának gumiját.

Fotó: police.hu

Hősünk néhány héttel később egy közösségi oldalon (vélhetően a Facebookon, csak ezt nem írta le a rendőrség - szerk.) további fenyegető üzeneteket küldött a nőnek, sőt, annak ismerősének és édesapjának is.

A rendőrök előállítását követően a férfit zaklatás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták gyanúsítottként, őrizetbe vették, majd november 22-én kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság aznap elrendelt.

Szabadulását követően a férfi ismét zaklatni kezdte a nőt, akinek többször is megjelent a lakcímén idén június 6-án hajnalban, majd becsöngetett a házba. Pár nappal később az egyik közösségi oldalon keresztül a nőnek ismét olyan hangfelvételeket küldött, amelyekben szidalmazta és fenyegette őt.

Fotó: police.hu

A rendőrök elfogták, majd előállították a zaklatót, akit kihallgattak gyanúsítottként. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság június 19-én elrendelt.

 

Forrás: police.hu