Komjáthi Imre: úgy építhetünk jobb országot, ha nemcsak veszélyhelyzetben fogunk össze

2024. szeptember 20. 11:00 2024. szept. 20. 11:00

Komjáthi Imre szerint úgy építhetünk jobb országot, ha nemcsak veszélyhelyzetben fogunk össze, hanem békeidőben is.

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a magyarok az elmúlt napokban példát mutattak emberségből, összefogásból. Az árvízi védekezés kapcsán Komjáthi Imre a politikustársait is arra kérte, hogy mutassanak példát, hiszen vannak olyan élethelyzetek, amelyek nem válhatnak a pártpolitikai csatározás részévé.

Komjáthi szerint az elmúlt napokban az MSZP tagjai, szimpatizánsai és politikusai is kint voltak a gátakon, és védték az emberi életet. Az emberi életek mellett azonban az állatok is védelemre szorulnak, hiszen vannak olyan ártéren élő lakosok, akiknek el kell hagyniuk otthonaikat és nem tudják megoldani a házi kedvenceik, vagy a haszonállataik elhelyezését, védelmét. Ezért arra szólított fel, hogy aki teheti, segítsen ennek a problémának a megoldásában.

„Az MSZP önkormányzati képviselői, polgármesterei kivallóan helyt álltak az árvízi védekezésben. A bajban összefogtak, és példásan együttműködtek a kormányzati szervekkel a káresetek megelőzése érdekében. Köszönet jár a vízügyi szakembereknek is, akik európai szintű munkát végeznek! Jobb országot csak úgy építhetünk, ha nemcsak veszélyhelyzetben fogunk össze, hanem békeidőben is! Mi, magyarok egymásért!” – fogalmazott közleményében Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője.

Forrás: hirklikk.hu