A pécsi Fidesz szerint mindenki hazug, aki Vári Attilát a szájára veszi - kár, hogy itt ez a bírósági irat

2019. október 4. 14:15 2019. okt. 4. 14:15

Sorosgyurcsány és a migráncsok, ennyit tud "válaszolni" a pécsi Fidesz azokra a cikkekre, amelyek azt mutatják be, hogy a polgármesterjelöltjük nem annyira Grál-lovag, mint azt ők láttatni szeretnék. Csakhogy egy bírósági irat részlete szerint is voltak gondok Vári Attila tanúvallomásával.

Eddig méla hallgatásba burkolózott a pécsi Fidesz, pedig az elmúlt napokban sorra dőltek ki a szekrényükből a Vári Attilához köthető furcsa ügyek csontvázai. 

A Fidesz-KDNP-ÖPE polgármesterjelöltjének egy cégben tulajdonostársa Bánki Erik testvére, volt egy gyanús 60 milliós költekezése a PSN Zrt-ben egy olyan rendszerre, melynek elvileg a fiatal sportolók hirtelen szívleállását kellene megelőznie, de például már a vízilabda szövetség elnökeként saját magának hagyott jóvá pénzeket a Mohácsi Torna Egyleten keresztül - amelynek a vezetője szintén Bánki Erik testvére. Arról már nem is beszélve, hogy bár a kormánymédia mindenhol azt hangoztatta, hogy Vári mennyire pécsi, ehhez képest a budafok-tétnyi polgármesterjelöltjük rendesen kapta a milliós fizetése mellé a lakhatási támogatást.

Mint ismert, Vári Attila a Népszava cikke szerint egy bírósági ügyben - két biztonsági őr megvert egy diákot egy sportcsarnokban tartott rendezvényen, a diák feljelentést tett - Vári Attila olyan tanúvallomást adott, amelyet aztán sem elsőfokon, sem pedig másodfokon nem tartott szavahihetőnek a taláros testület. Az ügyben a Népszava pénteki cikke szerint Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő megkérdezte Polt Pétert, hogy indult-e, vagy indul-e eljárás Vári ellen hamis tanúzásért.

Ez már közlemény kiadására kényszerítette a helyi Fideszt, két kommünikében is nekiálltak hazugozni az ellenzéket - meg persze mindenkit, aki mást állít, mint ők. Meg hogy az ellenzékiek belegyalogoltak Vári Attilába.

A második közleményben - melyet pénteken adtak ki - már azt is beletették, hogy az ellenzék Sorosnak árusítja ki majd azokat a városokat, amelyekben győzedelmeskedik. (A teljes kommünikét a cikk alján közöljük.)

A Népszava viszont mindeközben frissítette a pénteki cikkét, amelyben megtalálható a bírósági indoklás egy része, amiben jól olvasható, hogy Vári Attila tanúvallomásával sem értett egyet a bíróság:

A Népszava fotója a bírósági ítélet indoklásáról

Ez pedig itt a pécsi Fidesz pénteki közleménye a maga teljes valójában. 

"A baloldal hazugságból tanszéket nyithatna

Mindig van valami megmosolyogtató, amikor a baloldal valamely pártja vagy vezetője, hol Dobrev Klára, hol az MSZP, hol Mellár Tamás vagy éppen Gyurcsány Ferenc vádolja meg a polgári világ vagy éppen a Fidesz-KDNP politikusait hazugsággal.

A tragikus hazugságkényszerben szenvedő bukott baloldal „reggel, éjjel meg este hazudott“ a magyar polgároknak. „Úgy kellett tennie, mintha kormányoztak volna, s eközben nem csináltak semmit“.

És most képesek belegyalogolni a kétszeres olimpiai bajnok, méltán tisztelt és elismert sportolóba, sportvezetőbe csak azért, hogy egy környezetpusztító, mára a pécsi köznyelvben csak erdőégetőnek nevezett szintén hazudozót láttassanak esélyesnek az önkormányzati választáson.

Ahogyan egykor, úgy most is eltagadják valódi szándékaikat, vagyis azt, hogy a Timmermans nevű szocialistán keresztül Sorosnak árulják a magyar városokat a migránsok betelepítésére. Ám tudniuk kell, hogy meg fogjuk védeni Pécset és a többi magyar várost mind hazugságaiktól, mind migránsaiktól, mert sok-sok ember nem feledi azt a gyalázatot, amit ők a magyarokkal műveltek.

Október 13-án ismét elzavarják őket!

Fidesz Pécsi Szervezete"

 

Forrás: Pécsi STOP/Népszava