Figyelem pécsiek! Útzár a Felsőmalom utcában, itt vannak a részletek!

2021. július 13. 08:43 2021. júl. 13. 08:43

Sérült vezetéket cserélnek Pécsen a Felsőmalom utca 3. előtt, emiatt 2021. július 13-án 9 órától a Felsőmalom utca Király utcához közelítő szakaszát lezárják, derül ki a Tettye Forrásház szerkesztőségünk részére megküldött közleményéből.

Várhatóan július 26-án indulhat újra az autós forgalom az érintett szakaszon, addig a Rákóczi út felől északi irányba haladó forgalom a Munkácsy Mihály köznél elkanyarodva a Munkácsy Mihály utca – Perczel Miklós utca – Lyceum utca terelőútvonalat használhatja. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

"Kérjük, figyeljék a kihelyezett útjelző táblákat!" - írják. 

Újra járható a József utca Anna utca – Kisflórián utca közti szakasza

Jól halad a párhuzamos közmű-rekonstrukció a József utcában, ahol a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és az E.ON Hungária Csoport összehangolt korszerűsítés keretében egyszerre cseréli ki a víz-, szennyvíz, gáz- és villamos vezetékeket.

A József utca Anna utca – Kisflórián utca közti szakaszán lezárult a hálózatépítés, az ideiglenesen helyreállított útszakaszt (amely tervezetten még a nyáron végleges aszfaltburkolatot kap) július 14-től visszaadják a forgalomnak. 

A szakemberek jelenleg a József utca több pontján dolgoznak, a víziközmű-felújítás ősszel továbbhalad a Szent Mór és Kisflórián utcák József utcától délre eső részére. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Forrás: Tettye Forrásház 

Címlapkép: Felsőmalom utca, Google Maps