Kertvárosban is nagy volt az érdeklődés a polgármesteri fogadónap iránt

2024. szeptember 13. 09:09 2024. szept. 13. 09:09

A szeptember 12-i polgármesteri fogadónapon Péterffy Attila délután 3 órától kora estig fogadta a pécsiek kérdéseit, panaszait és javaslatait. A megjelentek többsége ezúttal is városüzemeltetéssel kapcsolatos ügyekben fordult a városvezetőhöz.

Közel 40 pécsi lakos érkezett javaslatokkal, észrevételekkel, vagy panaszokkal Péterffy Attilához, aki városházi kabinet dolgozóival igyekezett megoldást kínálni. A választások óta ez volt az első polgármesteri fogadónap, amit szeptember 12-én 15 órától tartottak az ECSGYK Anikó utcai épületébe szerveztek.

Már az esemény kezdetén megtelt a folyosó. (Fotó: PécsMa)

 

A helyszínen Péterffy Attila elmondta, hogy bár a járvány idején bevezetett Online Városinfó nagy sikert aratott, a személyes fogadónapokat jobban kedveli, mert ezek lehetőséget adnak a problémák részletesebb, interaktívabb megbeszélésére, ami hatékonyabbá teszi a munkát.

A polgármester elmondta, hogy mindenki, aki részt vesz a fogadónapon, 1-2 napon belül írásos választ kap a kérdéseire, bonyolultabb ügyek esetén pedig folyamatosan tájékoztatják a fejleményekről.

A fogadónap az eredetileg meghirdetett időpontnál csaknem másfél órával tovább tartott, de Péterffy Attila és csapata számos témát érintve, mindenkit végighallgatott az Anikó utcában. Az érdeklődők többsége főként városüzemeltetési kérdésekkel fordult a városvezetőhöz, mint például parkolási gondokkal, útfelújítással vagy ingatlanügyekkel kapcsolatos felvetésekkel.

 

További képek és videós tartalmak a PécsMa oldalán találhatók.