Éjszakai verekedés Komlón

2023. október 25. 09:23 2023. okt. 25. 09:23

A Komlói Járási Ügyészség sajtóközleményében közölte, hogy csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy nő és három férfi ellen, akik egy élelmiszerüzlet előtt verekedtek össze.

A vádirat szerint a vádlott nő 2023. január 13-án késő este Komlón, egy élelmiszerbolt előtt beszélgetett egy másik nővel, majd szóváltásba került a tőlük néhány méterre italozó két férfi vádlottal. A vádlott nő szidalmazni kezdte a két férfit, amire egyikük felszólította, hogy távozzon. A nő ekkor az élelmiszerboltban tartózkodó élettársának, a negyedik vádlottnak kiabált és kérte őt, hogy jöjjön ki a boltból, mert meg akarják verni.

 

Az élettárs kiment a boltból és a vádlott nővel együtt odamentek a másik két férfihoz. A vádlott nő az egyik férfi felé rúgott, majd szidalmazta a két férfit, mire egyikük tenyérrel arcon ütötte őt. A nő az ütéstől földre esett, majd felkelt és nekiment az egyik férfinak. Ezt követően mind a négy vádlott lökdösődött, dulakodtak, majd a vádlott nő ismét földre került, élettársa és egy másik vádlott pedig a földön birkózott.

 

A verekedésnek rendőri intézkedés vetett véget.

 

A vádlottak cselekménye csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megállapítására alkalmas, ami három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

A cselekményről készült felvétel a következő helyen tekinthető meg:

 

https://ugyeszseg.hu/ejszakai-verekedes-komlon-videoval-a-baranya-varmegyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/Ügyészség (ugyeszseg.hu)

Forrás: Baranya Vármegyei Főügyészség