Hiába fizette ki a vevő, nem küldte el a számítógépet a nagyharsányi fiatal

2019. február 2. 11:21

Csalás miatt kell felelnie egy 17 éves nagyharsányi fiatalnak, aki tavaly márciusban a vevő pénzutalása ellenére sem küldte el az eladásra meghirdetett számítógépet.

Befejezte a Siklósi Rendőrkapitányság a vizsgálatot annak a fiatalkorúnak az ügyében, aki az interneten eladásra meghirdetett számítógépét nem küldte el a vevőnek - olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"Csalás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrség az ellen a 17 éves nagyharsányi fiú ellen, aki 2018 márciusában hirdetett az egyik internetes portálon eladásra egy asztali számítógépet. A német vevő elutalta a kialkudott 200 eurós vételárat, azonban a fiatalkorú a számítógépet nem küldte el részére. A fiút a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Siklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek" - áll a közleményben.