Két dílert kaptak el Kertvárosban - videó

2020. március 13. 20:06

Az Enyezd utcában csaptak le a két férfira, de az üggyel kapcsolatban egy nőt is előállítottak a rendőrök.

Fotó: részlet a videóból

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a főkapitányság alá tartozó „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. március 12-én délelőtt egy 26 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsett, az Enyezd utcában. A rendőrök akkor érték tetten őket, amikor a 26 éves férfi kábítószert akart eladni a 36 éves férfinak, aki a megvásárolt anyagot továbbértékesítette volna. A két dílert előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A rendőrök a 26 éves férfi gépkocsijában bruttó 46 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, a 35 éves férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával pedig közel bruttó 200 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak, és foglaltak le.

A két férfi ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a főkapitányság, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 32 éves pécsi nőt is előállítottak a rendőrök. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás"

- áll a közleményben.

Forrás: Pécsi STOP/police.hu