Lezárta a TEK a belváros egy részét

2023. szeptember 18. 08:48 2023. szept. 18. 08:48

Szeptember 17-én este a rendőrséget egy fegyveres támadóval kapcsolatos bejelentés miatt értesítették. A Megye utca közelében több órára lezárták a területet és az ott lakóknak is megtiltották a ki-bejárást.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese egy bejelentés alapján arra hivatkozott, hogy bűncselekmény gyanúja miatt kellett intézkedniük, közölte, hogy a Megye utcai eseményhez hívták a rendőröket. További információk szerint a bejelentés arról szólt, hogy egy fegyveres elkövetőről van szó. További részletek azóta sem állnak rendelkezésre az eset kapcsán.

A későbbiekben a Hunyadi utcát teljes egészében elkerítették kordonokkal és a számos rendőrt egy mentőautó is kísérte, azonban nem derült ki, hogy történt-e személyi sérülés.

A rendőrség semmilyen információt nem közölt lapunkkal, mivel a Terrorelhárítási Központ (TEK) vette át a szóban forgó ügyet, akik viszont haladékot kértek, hogy érdemi információt tudjanak adni.

A Szabad Pécs beszámolójából kiderült, hogy éjszaka, negyed 11 körül a Terrorelhárítási Központ (TEK) feloldotta a belvárosi lezárásokat és együttműködve a rendőrséggel távozott a helyszínről.

Forrás: PécsMa / Szabad Pécs