Lövöldözés után fogták el pécsi drogdílert Montenegróban

2021. szeptember 3. 08:46 2021. szept. 3. 08:46

Tűzpárbaj után fogta el az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt, Grubacs Igort a montenegrói rendőrség. A pécsi kábítószer-kereskedő 8 hónapja bujkált a rendőrök elől – írja a Blikk.

A horvátországi születésű, de magyar állampolgár Grubacs régóta szerepel a rendőrség körözési toplistáján. A rendőrség azt közölte vele kapcsolatban, hogy idén januárban a közelmúlt egyik legnagyobb drogfogását hajtották végre egy XIII. kerületi mélygarázsban, ahol több mint nyolcvan kiló kábítószert foglalt le a rendőrség. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!     

Előzmény: Negyedmilliárdos drogügylet szervezőjét keresi a rendőrség

A bűnszervezet egyik vezetője Grubacs Igor volt, akinek neve nem ismeretlen a pécsi éjszakai életben. Az 1987-ben született férfit erőszakos bűncselekmények miatt korábban többször is elítélték. A frissített körözési toplista is megerősíti, hogy a férfit Montenegróban elfogták.

A Blikk azt írja, hogy Grubacs külföldön is kábítószerrel kereskedett. Júniusban csak éppen hogy nem sikerült őt elfogni Szabadkán, az információik szerint pár órával azelőtt menekült el, mint ahogy a nyomozók rajtaütöttek volna a rejtekhelyén. A lap szerint a megsérült Grubacsot jelenleg kórházban ápolják.

Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!     

Forrás: Blikk