Most az Euronews kamerája elől menekült el Vári Attila

2019. október 9. 16:43 2019. okt. 9. 16:43

Virágosztogatás után, Uránvárosban próbálta kérdezni a 179 millió európai háztartásba elérő Euronews hírcsatorna magyar nyelvű részlegének munkatársa Vári Attilát, de a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje, akiről a napokban derült ki, hogy eskü alatt állított valótlant egy egyetemista megverésének ügyében, a tőle megszokott rutinnal menekült el a nem kormányoldali kamera elől.

Vári a csatorna híradása szerint egy szabadtéri önkormányzati rendezvényen osztogatott virágot a nyugdíjasoknak múlt pénteken. A riport szerint a fideszes polgármesterjelölt kampánystábja azt közölte az Euronews-zal, hogy Vári nem ér rá nyilatkozni, és aznap nincs is sajtónyilvános esemény. 

Bár szemlátomást próbálták elrejteni Várit a csatorna kamerája elől, az mégis megtalálta őt a rendezvényen. A riporter azonban már a kérdést nem tudta végigmondani, a városvezetőnek szánt, bruttó 1,1 milliós fizetése mellett havi 150 ezres lakhatási támogatásnak is örülő budafok-tétényi sportvezető menekülőre fogta.

Vári Attila korábbi menekülései:

Vári Attilát kérdeztük a Bánki testvérével közös cégéről - de sikerült?

Haverok, üzlettársak, TAO - Vári Attilát kérdeztük

Vári Attilát megkérdezték, hogy Vári Attila-e - szerinted válaszolt rá?

 

Az Euronews a Mindenki Pécsért Egyesület független polgármesterjelöltjét, Péterffy Attilát is kérdezte, aki versenytársával ellentétben nem menekült el a kamera elől. Az ellene folyó lejáratókampányról, az erdőégetőzésről azt mondta, 2008-2015 között volt a pécsi hőerőmű vezérigazgatója, a Fidesznek minden lehetősége megvolt arra, hogy jelezze, nem ért egyet a biomassza-tüzeléssel, de egy szót nem szóltak, sőt, támogatták ez a típusú erőmű-üzemeltetést.

A riportot itt nézheted meg:


 

Forrás: Pécsi STOP