Most erre túrják fel a pécsi utakat

2019. augusztus 22. 11:20 2019. aug. 22. 11:20

A BIOKOM csütörtöki tájékoztatása szerint augusztus 23. és 27. között több helyszínen is útburkolat javítási munkálatokra kerül sor a baranyai megyeszékhelyen.

Mint írták, augusztus 23-án, pénteken reggel 8-tól az Alsómalom u.-Rákóczi út csomópontban, illetve a Kodály-Alkotmány-Petőfi utcai körforgalomnál lesz forgalmirend-változással járó útburkolat javítási munkálat. Emellett az Alsómalom u.-Rákóczi út csomópontban a Siklósi út felé vezető sávot, illetve a Budai városrész felé vezető külső sávot is lezárják.

Az Alkotmány utcai körforgalomnál a buszok nem hajthatnak be a Kodály Zoltán utcába, azokat a Petőfi utca felé terelik. Egyéb gépjárműforgalom a körforgalom középszigetét igénybe véve tud haladni a Kodály Zoltán utcában. Az aszfaltozási munkálatokat 26-án, hétfőn végzik majd, a korlátozás kedd reggel nyolcig lesz érvényben.

Ehhez kapcsolódóan 26-án és 27-én a Rákóczi út Jókai és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán is aszfaltozási munkálatokra fog sor kerülni. Ezt a szakaszt hétfő reggel 8-tól kedd délután 18 óráig lezárják a személygépjármű-forgalom előtt, csak a buszok közlekedhetnek erre.

 

Forrás: Pécsi STOP