Kikapott a Szentlőrinc a Kazincbarcikától, maradt a tabella alján

2020. október 18. 17:53 2020. okt. 18. 17:53

 Nem sikerült győznie a Szentlőrincnek vasárnap délután Kozármislenyben a Kazincbarcika ellen, a kudarc közelebb sodorta a baranyai csapatot a másodosztályból való kihulláshoz.

A mintegy 400 fős nézőközönség előtt játszott, fél háromkor kezdődött meccsen korán megzörrent a háló, de sajnos nem a hazai drukkerek örülhettek. A 4. percben szögletrúgást végzett el a Kazincbarcika. A középpályán játszó Tóth Lászlóhoz került a labda, aki 17 méterről, jobb oldalról a kapu jobb felső részébe bombázott.

A 16. percben a barcikai Farkasnak sárgát ért egy megmozdulása. Ezt követően az NB I-et megjárt Frőhlich percei jöttek, volt amikor mezénél fogva rántották vissza, másszor szemfülessége ért tapsot.

A 33. percben, közel a 16-oshoz szabadrúgáshoz jutott a Szentlőrinc, Frőhlich lövését azonban a kapusnak sikerült a léc fölé piszkálnia. A másik oldalon hasonló helyről Farkas rúgott szabadot, de Hajagos szerencsére helyén volt.

A vendéglátók a 41. percben kapták az első sárga lapjukat, Frőhlich Roland volt a vétkes, Kovácsot buktatta.

A második félidőre Szentlőrinc változatlan összeállításban érkezett a pályára, a Kazincbarcika védő poszton variált. A 62. percben a hazaiak mestere, Marian Sluka két játékost is cserélt a középpályán.

A vendégek ekkor már nem a játékkal foglakoztnak, inkább csak időhúzásra összpontosítottak, Horváth László sárgát is kapott ezért.

A 86. percben a kazincbarcikai Bereczki a 16-oson belül feldobta magát, színészi tehetségét egy sárga lappal honorálta a játékvezető.

A vendégcsapat edzője, Vitelki Zoltán a 90. percben cserélt, a sípmester három perc hosszabbítást mutatott. A ráadás nem volt eseménytelen, Borbély buktatásért sárga lapos figyelmeztetést kapott. A végeredmény viszont nem változott, a Kazincbarcika vihette haza a három pontot. A győzelemmel a vendégek előreléptek a tabellán, a Szentlőrinc pedig maradt kieső helyen.

Szerző: Szabó Ferenc

(Címlapkép: Facebook/Szentlőrinc SE)

Forrás: Pécsi STOP