Gyilkosság Pécsen: egy támadót elfogtak, kettőt még keresnek a rendőrök

2020. november 1. 07:13 2020. nov. 1. 07:13

A Budai vám környékén szúrtak meg egy 20 éves fiatalt, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A rendőrségre 2020. október 31-én 20 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Buzsáki Imre utcában az egyik lakásban egy férfit megkéseltek - olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A közlemény szerint a rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket.

"Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket azonosították és jelentős erőkkel keresik a rendőrök.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetése miatt indított nyomozást"

- áll a közleményben.

Korábban írtuk több más lapra hivatkozva - köztük a Szabad Pécsre, amely elsőként közölte tényként a gyilkosság megtörténtét -, hogy a rendőrök a városból kivezető utakat ellenőrizték szombaton este, vélhetően a szökésben lévő támadókat keresték.

 

Címlapkép: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Pécsi STOP/police.hu